Sunday, 2 December 2012

nak mintak maaf :(




hari nih baru CP perasan yang setting komen kat blog nih ada WORD VERIFICATION ! CP nak mintak maaf kepada visitor dan tukang komen kat sini sebab susahkan korang , alhamdulillah , CP dah buang dah WV tuh ...


CP mati2 ingat setting untuk blog nih dengan blog CWEET PINKY tuh , sekali je .. rupanya tak , pape pun , CP harap follower dariilhamkehati.blogspot.com akan support blog nih jugak eyh ...


salam sayang dari CP (~_^)Y


hadios !!






21 comments:

  1. Fuhhh...ingat kan cp tak perasan...atau pun memang buat word verification tu...takut bahaya eh !tapi tidak...tak perlah...azie try test comment...

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadik ... okey tak nnih , ade lagik tak ??

      Delete
    2. Okey cp terbaik !sudah ilang...senang azie nak comment..terima kasih cp !weee

      Delete
    3. same2 :D tapi sini jarang hupdate kowt .. tak pandai nak fokus 2 blog sekali gus ...

      Delete
  2. salam cweet pinky..saya datang dari skullwriters...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. heyy , saya dtg sini . jom balas kunjungan saya? kalau sudi la k *tinggalkan bnyk3 kata*:D

    http://kcunstory.blogspot.com/2012/11/cik-lyeens-giveaway.html

    ReplyDelete
  5. dulu anna pon ada juga,
    tapi lepas seorang kakak tegur
    sebab susah nak komen,
    anna terus buangkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul CP pown pernah dtg blog cik anna mase ade word veri nih :D

      Delete
  6. hehe dah takde word verification :D

    ReplyDelete
  7. Memang ada blog yg buat tapisan melaui word verification ni..taklah menyusahkan pun, tapi jika tak ada word verification komen lagi lancar...

    ReplyDelete
  8. tak apa.. saya maafkan hehehe... (sengal kan..)

    -Nico Robin-

    ReplyDelete
  9. sy pun tak ske ade word verification..tapi sbb nak komen..sanggup jek..hehe

    ReplyDelete
  10. penah jugak kena tegur...tapi ok la...menyenangkan org lain....

    ReplyDelete
  11. its okay! eryn still support blog ni :)

    ReplyDelete
  12. saya maafkn nanti jgn buat lagi...hehehehe verification not allowed

    ReplyDelete