Wednesday, 28 November 2012

HEADER baru dalam proses


nampak tak header kat atas tuh , actually tuh header lame di blog lama , sebab tuh la nama header pun cweet pinky bukan pinky MANIS

hahahaha !

padahal translate je pun .. bukan ape , tak pandai sangat nak buat header nih , tengok la header kat atas tuh , tah pape je , tulisan pun buruk , dalam blog nih maseh berkira-kira nak guna nickname ape , CP ke , saya ke ..

CP tuh pun nickname kat blog cweet pinky tuh ... acano ek ?

then , tertanya2 jugak adakah kite perlu hupdate entry dengan ayat yang skema ek ??

ini adalah ujian , sapa yang tak paham apa yang saya a.k.a CP tulis nih , angkat kaki beramai-ramai !!!


okeyh2 , tak nampak pun , nampaknya, satu2 care CP a.k.a saya boleh taw hanya dengan cara komen je , so , komen la :P


notaKAKI :asal cite pasal header tapi tiba2 keluar pasal nickname la , ayat skema la .... haish !

7 comments:

  1. hai.. salam kenal CP :D


    ~ Nico Robin~

    ReplyDelete
  2. Salam cp...
    bagi saya pasal header awk tu...saya rasa klu awk nak ubah cikit jer lagi its ok...klu tak ubah pun terbaik dah tu...

    yang nickname tu...mana2 awk rasa selesa...awk gunakan lah...x salah guna cp atau "saya".

    janji ada entry...apa pun terpulang...saya sokong jer...cewah !

    ReplyDelete
  3. Guna 'saya' OK, guna 'CP' pun OK, malah kalau nak guna 'aku' mcm sesetengah org pun tak pa jugak..Mengenai header tu nampak memang dah cukup sweet tu...

    ReplyDelete
  4. normal la tu.. dlu tasha edit blog, sebulan baru settle.. tu kes x tau ape2 lg.. tu masalah nye.. =)

    ReplyDelete
  5. saya sudah follow, mohon follow balik ia. Terimakasih.!!
    http://siikabsumedang.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. berkunjung
    http://aan-shared.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Baru blog walking kat sini..
    Nice Blog by the way.. :D
    Salam kenal.. moga terus berblogging dgn hati yang gembira.. :D

    ReplyDelete