Monday, 19 November 2012

new BLOG new LIFE *MTS

 
 
AUCAKK !
 
ini adalah blog baru sempena kelas pembangunan blog dan laman web , membina blog memang minat semenjak daripada sekolah menengah lagik disebabkan oleh pengaruh rakan sebaya.Tertarik bila diorang edit blog diorang jadik cantek kan ? tindakan-tindakan mereka menyentuh perasaan saya yang kreatif ni (kreatif lah sangat , edit blog pun sampai sekarang tersengguk-sengguk)
 
post baru ni tak tau la nak post pasal apa , mungkin nasib blog nih nanti saya jadikan tempat saya letak karya-karya macam novel dan cerpen yang masih tersimpan di dalam simpanan laptop tercenta ni. Gaya macam banyak je karya kan ? padahal satu je , itupun tak siap lagik. memang dah lama sebenarnya berangan nak buat blog lagi satu tapi angan-angan je tak sudah
 
okey lah , dikesempatan ini , saya ingat nak promosi blog lama la iaitu :
 
nama ala-ala manja CWEET PINKY
 
cweet PINKY
 DIATAS adalah header blog saya yang lama , boleh la datang melawat kan , menambahkan jem traffic kat blog saya ye (~_^)
nak melawat ?? klik pada header :P
 

8 comments:

  1. lalalaalala :D dtg singgah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha , mekaseh singgah sini , terkejut CP :P support la ek , actually blog nih untuk subjek yang CP tengah belajar sekarang nih :P

      Delete
  2. hahaha , aah , untuk subjek yang CP tengah belajar ckg nih , support la ek :D

    ReplyDelete
  3. Gud luck dalam belajar :)

    ReplyDelete
  4. wahh.. jd penulis karya n novel ke.. bleh r bace..

    ReplyDelete